På en promenad runt kvarteret




Simpsons


Försök till julkänsla

Lite julmust och Historia plugg, men innan så lekar man lite med kassa mobil bilder i Photoshop.. lalala..


Då och nu Del II


Denna gång Falsterbo, denna är från 2009 Foto: Jag ©



2010 Foto: Jag ©


2011: Foto: Jag ©
Någon skillnad?


Då och nu

Under tre år har jag varit på Stockholm international horse show med systemkamera, 2009 hade jag en Nikon D200, 2010 och 2011 hade jag min D700 och har nu tittat lite på skillnaden mellan bilderna, från då och nu.
Vad tycker ni? Har jag blivit bättre?

2009 - Nikon D200 80-200mm 2.8 Foto: Jag ©


2010 Nikon D700 80-200mm 2.8 Foto: Jag ©
Jag hade bara haft D700 i någon månad när jag fotade i Globen och var inte helt van vid inställningarna och kameran.


2011 Nikon D700 80-200mm 2.8  Foto: Jag ©


Tackar för sig


Foto: Jag ©


Stressad dag

Denna dag har jag vart i skolan, stressat runt på stan och sen dragit till killen min.
Tråkiga dag med inga inlägg synd jag vet.
Här är en bild från igår:

Foto: Jag ©


Första snön!

Som hela Sverige rapporterar på facebook så föll snön nu ner över vår lilla stad, underbart! Det betyder att det är vinter och jul snart!
Ida var första gången lilla Ibbe såg snö, det var som han sa what har marken fått ett täcke? Haha så söt.
Blev lite inspirerad med julkänsla och gick ut med kameran och försökte fota, att fota hundar i mörkret gick helt misslyckat men fota lite annat som fick mig att tänka på jul, så gick in med ett glatt leende sen! :)




Foto: Jag ©


Lorenzo

Detta är en av de häftigaste sakerna någon kan uppleva, denna man står på två hästars ryggar och styr dom med hjälp av röst, vikthjälper och två spön. Sedan tar han in fler och fler hästar och denna gång hade han hela tolvstycken som han alla galopperade med och hoppade. Det går inte att beskriva det är en sak man måste uppleva. Så otroligt häftigt!








Foto: Jag ©


Favoritbilden för kvällen


Foto: Jag ©


En annan pegasus

Detta nummer var helt otroligt, denna söta häst och dess ägare förde en kommunikation på ett längre avstånd endast via mannens röst. Han styrde hästen med rösten och den sprang runt i arenan och det var säkert femtio meter mellan dom! Helt otroligt!
Dessutom väldigt söt!


Foto: Jag ©


Svårt att köra rätt? :)


Svensken Tomas Eriksson




Alltid en höjdpunkt, World Cup Driving
Foto: Jag ©


Jump to the sky

Kan ta lite bilder fårn dagens hoppklasser ialla fall, roliga och spännande klasser men Rolf Göran saknades i startfältet, synd tycker jag. Dom berättade dock upprepade gången hur det gick för honom, tror han tävlade i mellanöstern, han sluta som fyra och han satte sig på ett plan och flög hitt till Söndagens tävlingar. Vilken kille!


Malin och Räven

Douglas Lindelöv


Vinnaren blev Linda Heed som fick det coola zebratäcket från H.M! Hon är och nybliven mamma och hennes dotter Isabelle var med inne på arenan.
Foto: Jag ©


Mange makers = mange fail

En sak jag inte förstår? Vad jag gör Mange makers i globen, och dom mimmade så dom lurade inte nån. Jag hörde bland folk som satt bredvid mig som pratade och undrade. Vad gör dom här?
Det var dock lite roligt att titta på dom när dom skuttade runt som femåringar och försökte få upp en stämmning, tyvär misslyckades detta.


Foto: Jag ©


Gott mot ont

Detta nummer förstod jag mig inte riktigt på, men det var dessa riddare som skulle bekämpa den onda draken, och ja dom klädde faktiskt ut en häst till drake som det sprutade eld ur munnen på. Snäll häst?




Riddarna fick även assistans av dessa små sötnosar!
Foto: Jag ©


Pegasus

Detta år blev jag överlycklig då det var en bra visning av Pegasus i inledningen, och för mig bra betyder att hon galopperar ett par varv plus låter hästen stegra i bra vinkel från där jag sitter, Lycklig!
Jag hann dock inte riktigt få inställningarna som jag ville så det var synd.

*
Foto: Jag ©


Underbart det var att vara tillbaka!

Har återvänt till Globen varje år i många år nu och det har alltid varit en av årets favorit punkter! Iår blev jag dock lite besviken, både på temat och på att dom satt två stycken unga speakers som drar massa skämt till varje ryttare. Det blir irriterande tycker jag i längden när dom pratar så mycket.
När en av dom ska göra segerintervjuer i sin klänning så står hon där och verkar verkligen intervjua folk mitt under priscermonin, ställer tio frågor och snackar ett tag som om det var över caffe.
Aja, ska inte gnälla för mycket.
Globen är som globen alltid är, spännande. Tror det var ett par år sen jag var på lördags kvällens show och måste medge att dom andra dagarna är bättre.
Hoppningen var dock spännande och showen är alltid kul att se.


Foto: Jag  Skillnad på mobil och systemkamera?


1a Advent


Uppsala Del II

Fotade lite mer av Uppsala idag, ännu ett jobb. Gick till Svandamen och sedan in mot stan. Blev en del bilder men inga riktiga höjdare. Alla ser ut som alla bilder alltid gör av städer, vanliga och hyfsat tråkiga. Så i ett försök att få dom att stå ut så redigerar jag nu dom av hjärtans lust.. Det går väll sådär.. :)




Foto: Jag


Kameran på laddning!


Foto: Jag Mailn Bayard och HM Tamina 2010

Sitter här och ser på medans kamerans batteri laddar, snart bär det av till Globen och STockholm international horse show! En av favoritpunkterna på hela året. Iår blir det dock bara kvällsföreställningen på lördagen men det är ialla fall nått!
Kameran ska med! Såklart!


Foto: Jag  Pegasus


Nyaste?


Studentleget!

Roligt rubrik va? Men ja det är sant, efter två månaders försening så fick jag det + ganska fina rabatter även om det inte är något stort speciellt. Men inget man direkt klagar på. 10 % på allt hos nelly.com! Det sitter inte fel!


Baka kaka tigerkaka

Bakar just nu en kaka till mina kompisar som vi ska käka oss feta på imorgon, börjar först kvart i två imorgon = soft! En tigerkaka blir det ialla fall! mums!


Globen horse show



Foto: Jag


fly away


Foto: Jag


Rosendalsgymnasiet



Mina underbara tjejer


Känslan att ligga före i skolarbetet

Sitter här i skolan, är klar med uppgifterna som jag har skjutit upp ett taf nu och nu när jag har håltimme och är inne i en pluggharmoni så verkar den enorma högen tagit slut, eller så har jag det hemma eller så är det om tre veckor.
Har nog aldrig hänt mig förut.
Så sitter här, lyssnar på musik och försöker komma på något vettigt att göra på mina långa håltimme.
Annars så är allt ganska nice!


Lägger en dag på datorn

Sitter här framför datorn med hundarna sovandes på golvet nedanför och en lång lista framför mig med ska göra idag saker. Blir en hämta igen dag och att sedan kunna ligga före.
Idag hade jag inte skola, eller vad jag till sist fatta det som så var det frivilligt och sängen var mer lockandet än regnet utanför så lovade mig själv att ta tag i allt några timmar senare. Och nu sitter jag här.
Började med ett par jobb som jag ska fixa och skicka iväg, måste få ihop lite julklapps pengar.
Längtar verkligen till jul i år! Min favorit högtid!


Foto: Jag
Denna bild tog jag när jag fotograferade för ett företag, den ska hamna i en kalender. Sitter just nu och redigerar den och det här blev jag mest nöjd med tror jag..
Skitsvårt att hitta rättt inställningar så att ljuset stämmer över hela bilden.


In the jungle


Foto: Jag


Monday morning


Intervju med min Journalist

Har haft en stressad förmiddag, träffade killen min och gjorde min intervju med min Journalist, Ulla Rodestam Örsell, ett skolarbete. Ska jobba med det ikväll samt göra mitt engelska arbete.
Jag träffade Ulla i Tierp förra året, då Elindaphoto fick fota Ridsport ponny cup och hon var Ridsports utsända reporter. Hon är väldigt trevlig och tillmötesgående och jag kan säga redan nu att det kommer blir roligt att skriva om henne.



En bild från Tierp 2010 Ridsport ponny cup. Foto: Jag


Sjuk :(

Sitter med Ibbe och kastar bollar till honom, han tycker det är skitroligt men jag tröttnar efter en stund.
Har feber och mår skit så har legat i sängen i stort sett hela dagen, värmer nu upp mig med två täcken och lite varm choklad.


Foto: Jag


Vad han växer!

Kollade igen Ibbes valp bilder för ett par dagar sen och shit vad mycket han har vuxit! Han som var så söt och liten har nu blivit tonåring! Envis och sur och glad tonåringar, bra kombination va? :)
  
2-3 veckor                                    4-6 veckor                                       ca. 8 veckor
 
Hemkomen kille ger sig ut på upptäckfärd. 8-10 veckor gammal

På landet och fick se vattnet för första gången, hoppas han blir badhund! 9-11 veckor
 
Bus och lek 10-12 veckor

Börjar få koll på bena! 12-14 veckor

Igår min stiliga pojke
Foto: Jag


Nu är det fredagsmys!

Slutet på en vecka, gaah så skönt!
Har så underbara tjejer i skolan så de inte e sant, love to you girls!
Ikväll blir det mys och Cod som står på schemat!
Ni även blivande ettor nästa år, välj Rosendal ni kommer inte ångra er!


Pluggeliplugg med Ibbe



Sitter här med mina Engelska glosor, alldeles för många än vad jag anser nödvändigt.
Ibbe ligger bredvid mig i en fotölj och han gör det lite roligare ialla fall. Han var så söt att jag var tvungen att ta fram kameran.

 

Så gullig min pojke är! Annars idag då, ja har pluggat, efter jag kom hem från skolan och nu. Jag har även vart hos en kompis och ätit en god middag och haft kuddkrig. Kuddkrig är inte så omoget som det låter, det är en kamp på liv och död, haha.
Ska snart gå ut med hundarna också och sen repetera ännu en gång.. Prov imorgon bitti!


Klara färdiga gå

I vårt lilla gäng i skolan är en av våra favoritsysselsättningar på raster, är att spela Robinson spelet och sjunga högt till random musik.
Nu ligger vårt nätverk nere för att treorna gör något stort prov och kan inte ha tillgång till webben (dom gör provet på sina datorer) och sitter nu på en av skolans Mac datorer, inte samma sak som min egen HP.

Fler bilder från dagen :)





Foto: Jag


Walking on sunshine

När jag kom hem från skolan så gick hundarna och jag en runda, tog med mig kameran ihop på en fin solnedgång, Helt lyckat blev det inte men fick ett par fina bilder på himmelen ialla fall.
Det var inte så mycket färger vilket var synd men får testa igen någon annan dag.



Foto: Jag


Du är så söt min kära lilla ponny

Blev helt överlycklig idag när jag öppna min mejl, hade fått två mejl från mina kära kollega Linda Enarsson med ett par bilder på mig och Minty från sommaren, dom rörde mig nästan till tårar.
Fina lilla ponny!
Linda Enarsson - www.splachblogg.se Kika In!


Sound the bugle

Sitter i skolan, varje dag så har jag håltimme under lunchen som ofta sträcker sig över två - tre timmar då mina andra kamrater har lektion. Lyxigt ja, men just nu bara uttråkad.
Så sitter med min dator och gör i princip ingenting i väntan på att dom andra slutar.
Mitt humör är just nu kanske en tre av tio men bättre än att vara hemma ialla fall.

please make it stop


Foto: Jag


Down town

Idag tog jag bussen ner på stan och fotade lite i stan, försökte fånga staden Uppsala känslan, jag fotar för företag som ska använda bilderna i marknadsföring och i lokaler.
Idag hade jag ingen skola heller, vi har en dag för att kunna fokussera på vårt skrivarbete om Journalistik.
Här är några bilder från dagen, är väldigt nöjd faktiskt!



Foto: Jag


En underbar låt


Såhär känner jag mig just nu...


Back to the sun


Foto: Jag


En bana

Började tänka lite på vad jag gjort i år, vad jag har jobbat och vad jag tagit för bilder.
Jag kommer oftast alltid ihåg varje bana jag fotat, om jag får tänka lite och hur den var, brister, väder och om något annat var noterbart.
En tävling och en klass som står ut i minnet var årets Ponnyhopp i Tierp och klassen MSV B på Söndag - Ridsport ponny cup. I år fotograferade vi inte för Ridsport utan då var Roland Thunholm där för dom tillsammans med deras egen representant.
Där var Linda väldigt snäll och lät mig ta den klassen, ett riktigt tack till henne. Hon fick däremot ta MSV A vilket jag vet att hon tycker är kul så hoppas hon var nöjd med det.
Det verkligen störtregnade hela klassen. Och roland med sitt mäktiga objektiv stod under tak medan jag stod i en lervällning med kamera och gick mellan hindren.
Ialla fall, denna bana tog jag på sex hinder.

Foto: Jag
Ettan: Denna är ett C ponny ekipages vars namn och ryttare jag inte har i huvudet men en väldigt söt ponny som märker ut sig och som jag sett på flera tävlingar tidigare.
Är väldigt nöjd med hästen i förhållandet till hindret och kamerans vinkel. Älskar sådana här sidbilder där man lyckas få med en del av hästens kropp. Synd med ryttaren att hon inte tittar upp men jag förstår henne, det regna som fan.

Foto: Jag
Tredje hindret, en trippelbarr: Är riktigt nöjd med hästens position, jag prövade flera vinklar på detta hindret då jag var så fast bestämd över att jag vill ha med trippelbarren bland bilderna trots att jag var tvungen att både ändra inställningar och flytta mig så var det enligt mig värt det då en lyckade bild över en trippelbarr är en bra känsla som ger självförtroende.
Lite synd att det på denna bilder inte syns att det är en trippelbarr och att ryttarn återigen tittar ner men hästen ser glad ut trots regnet, en applåd till det!

Foto: Jag
Första i trekombinationen: Hyfsat nöjd med denna, fick ta den med fullzoom varenda gång och fick ingen vidare vinkel på den för att lyckas varje gång. Tog hela tre kombinationen så gick från fullzoom till minimalzoom.
Första hindret var dte svårt att få bra men denna var en av dom lyckade ekipagen. Tycker hoppet utstrålar en koncentration och är lite tigerlikt som säger nu kör vi!


Foto: Jag
Andra hindret i kombinationen: Mindre nöjd med denna, vinkeln är bra men har kapat en foten på hästen och håller på o velar om jag skulle ha zoomat ut mer eller om jag ska beskära den för att få den som bäst. Hästen är lika fin som alltid och här tittar ryttaren upp, + för det!
+ Sverige flaggan syns i bakrunden, dock inte så mycket..


Foto: Jag
Sista hindret i kombinationen: Denna bild blev lite för ljus så den var svår att redigera, gillar ekipaget position. Kanske lite beskärning skulle kunna göras fast det får man testa sig fram.
Kanske hästens framben skulle vart lite jämnare men man kan inte vara för petig. :)


Foto: Jag
Sista hindret på banan: Måste bara säg atat jag älskar hästens position över hindret och vinkeln jag fick till, dessa vinklar är svåra då hästen måste hoppa hindret lite snett för att man ska kunna ta dom på oxrar. Men när man lyckas få man lättare dom snygga frambenen och denna snygga profilen i hoppat med mindre chans att det finns hinderstöd i vägen. Man ser lite på ryttarens position att det är sista hindret då hon är lite före men inte störbart så är riktigt nöjd med bilden.
Denna är dock också lite ljus så den är också svårare att redigera men är ganska nöjd med den i detta läge också.

Efter jag var klar med klassen, som var otroligt lång, mer än tre timmar och med regn hela tiden så var jag väldigt trött och väldigt grinig. Inte så roligt för Linda och hennes Pappa som vart helt oskyldiga i fallet men hoppas dom förstod lite.
Var väldigt nöjd med klassen, har inte sett Rolands bilder från klassen men ska titta på dom någon dag. Och trots allt regna så klarade sig mig och kameran.


Thats not a black horse


Foto: Jag - En bild från sommaren.


Tankar och funderingar


Foto: Jag
Sitter här med min kära hemsida framför mig, funderar och funderar på hur jag ska göra, hur jag ska lägga upp det, vad jag ska ha för inriktning..
Ska nu skapa eller börja jobba på en hemsida med mer inriktning på fjälva portfolion under jul, skapa en hemsida där fler bilder kan få plats med från fler olika typer av bilder allt från hästar och djur till natur och statsbilder.
Alla tävlingar är slut för i år men 2012 på vintern/våren så ska jag verkligen satsa med två tävlingar varje månad och börja få en regelbunen inkomst och skapa företaget.
Det är lite av vad jag har i huvudet just nu. Ha en bra kväll!


Look in the sun



Foto: Jag


Why do you break my heart



Foto: Jag
- Bilder från akrivet -


Take me to the candy shop


Foto: Jag


Vinna eller försvinna


Har aldrig riktigt varit en följare av Idol, har oftast endast sätt på finalerna. Men i år när jag faktiskt visst vem en av dom som tävlade var så tänkte jag se till att titta och följa hur det gick för han.
Men igår kväll när jag missa idol så får jag veta senare att han har åkt ut vilket var tråkigt.
Han gick i klassen över på min högstadieskola och man såg han uppträda många gånger och har alltid tyckt att han har en personlig stil vilket är viktigt för att stå ut.
Han kanske inte är bästa sångaren men han är helt klart värd placeringen han fick.
Får se om det blir mer Idol för mig nu men ser ju helt klart finalen ialla fall.


Chinatown

Gårdagens kväll spenderades med min goda vän Johnny, alltid lika trevligt. Han höll på att ladda ner program på min dator, undersökte det nu och förutom att det var på kinesiska så verkar det bra. Får ta o lära mig det språket så ska det nog funka!
Ikväll ska jag på Fest och konsär med fina vänner, så vi hörs imorgon!

Olika snabba redigeringar från det programmet, skit kul och enkelt så kommer sitta och nörda framför det. :)
Och ja det är jag i motljus, Fotad av Johnny


Barndomsbilder

Kom och tänka på en sak, när man ser barndomsbilder av en någon annan, kompis eller släkten så blir kommentarerna nästan alltid åhh vad söt. Men när man själv är på den där bilden som är tagen för vad som känns som 100 års sen så vill man gärna täcka över den.
Fick tanken i huvudet, och undrar Varför?
Den där underbara tiden då man var så liten för att veta ett skvatt av omvärlden och man kommer inte heller komma ihåg vad man gjorde när man var så liten.
Tycker själv det är roligt att se andra när dom var små, bara det inte blir som Mormor som visar stolt upp sin släkthistoria vilket jag kan tycka är lite långdraget.
Ett random inlägg blev det här men det är bra det också.

En bild tagen av mig för ca 3 år sen med min dåvarande Nikon D40.


Likheter

Har alltid beundrat Sarah Jessica Parkers mode intresse eller ialla fall hennes klänningar i Sex and the City. En av mina favoriter är hennes snygga pappersklänning som hon har på sig på en date i någon av säsongerna.
Hittade en liknande klänning på nelly.com som också är snygg som jag funderar på att köpa men gillar Sarahs bättre.
 

Sun in the sky

Idag har det vart en bra dag i skolan, alltid lika roligt med min klass. Den är bäst!
Har inte gjort så mycket idag, bara vart i skolan men har även fått flera beställningar trots att jag inte jobbat på länge så det är roligt!
Känner även att min blogg är väldigt tråkig men får väll försöka ändra på det.

Teckna och rita

Efter att jag kommit hem från skolan så har jag vart hemma, tagit hand om hundarna och sedan åkte mamma och jag till vår nya lägenhet i stan, dit som vi ska flytta till i Vinter/nästa år.
När vi gått runt i lägenheten i cirka en timme och diskuterat och små bråkat om hur renoveringen ska vara. Vi kan ha väldigt olika åsikter.
När vi kom ut så gick ett demostrationståg förbi på gatan med facklor, såg väldigt mysigt ut faktiskt i november natten.
Upptäckte idag att dom även har börjat sätta upp juldekorationerna. Snart är det jul, ska bli mysigt!

The.Party.Is.In.My.Head


Jag och min underbara kompis Norna en nyårsafton 2007.


16.38

Tittade upp från datorn och ser en väldigt vacker solnedgång så går ut på balkongen och tar ett par bilder, imorgon så åker jag ner till Hågadalen och tar ett par bättre bilder. Hoppas det blir en lika fin då!

Foto: Jag

 
Oredigerad                                                                   Redigerad


En besvikelse

Hade tänkt se den nya Tintin filmen som har kommit ut för ett par dagar sen och som går på bio. Var jätte exalterad och förväntansfull och så såg jag trailern och alla förväntningar försvann.
Den var animerad. Trodde det skulle vara riktiga skådespelare men nej det var det inte.
Trailern var dock bra gjord så jag kanske ser den ändå men inte på bio.


Mörkret kommer krypande

Mörkret kommer fort nu på eftermiddagen, men när jag sätter mig på bussen hem så är det mörkt runt omkring mig. Eller så är det jag som slutar väldigt sent? Tror på både och.
Denna dag har varit väldigt chill, endast bio och lite prat om vårt FN arbete.
Vi såg på filmen Svinalängorna och när jag själv istter och gråter så sitter ett gäng små grabbar framför mig och skrattar, märkte då hur mycket man mognar under åren.

Foto: från gårdagen på mig. Vet ej vem som tog den.


I skolan där jag går

Sitter här i vårt JO torg, en ca femton meters lång yta med soffor, stolar och bord med min HP ProBook 6360b.
Det blev tydligen viktigt att ni skulle veta min skoldators namn också..
Det är en lång dag idag med långa pass och slutar så sent som fyra.
Efter det så ska jag jobba, gå ut i staden och fota, kanske möta upp två kompisar och umgås lite med dom.
Dagen har än så länge vart bra, den här skolan är bäst enligt mig!

Fotograf: Norna Gabring
En varm sommarkväll i år togs denna bild på mig. Älskar ljuset i bakrunden och fick ett par fina bilder på solnedgången = Glad tjej!



Jag som fotograf

Tänkte att nu i början kanske man ska göra ett presentations inlägg, om vem jag är, vad jag gör och ja vart du nu har kommit.
Jag heter Elin Pettersson, är femton, fyller 16 i December, den sista månaden efter ett helt års väntan och är såklart oftast yngst också. Jag har en ganska galen humor som jag tror kommer från alla serier jag såg på när jag var super liten som Friends är en av dom.
Ialla fall så ville jag skapa en blogg som jag kunde hålla fast vid trots att mitt liv till vardags inte är så jätte intressant ville jag få mina följare att se en breddare portfolio från mig. Så därför finns denna blogg nu.
Namnet har jag ingen aning om vart jag fick det ifrån - en omöjlig stjärna. Lite poetiskt sådär men det ska nog funka.
Jag bor i Uppsala och får första året på Journalistik programmet på Rosendalsgymnasiet. Jag har alltid haft ett intresse där kreativiteten utnyttjas som skrivandet, fotograferandet och konsten.
Jag driver min egen hemsida och planerar att starta företag efter jag fyllt sextorn och då kunna satsa mer på fotograferingen som yrke och jobb.

Foto: Jag (ur arkivet från 2010)
Jag fotograferar allt som kommer framför linsen men under dom tre senaste åren har jag inriktat mig starkt på Hästar som djur och hästsporten. Det och också i den sporten jag ser mig som fotograf som jobb.
Under dom tre senaste åren har jag åkt ut och fotograferat tävlingar och bilderna som tas på ekipagen finns sedan till försäljning för ryttarna att beställa av mig via min hemsida.
Det är mycket jobb kring en tävling förutom själva arbetsdagen så brukar jag lägga åtminstonde fyra timmar på efter arbetet.
Denna höst och detta år har det inte blivit så många tävlingar och funderar nu hur jag ska göra med fotograferingen så denna blogg blir väll ett sätt att ta reda på. Vi får väll se? :)


Mina fyrbenta vänner

Jag har i min familj två hundar. Min fyra åriga Japanska Spets som heter Rufus. Jag och mamma skaffade han när jag var elva år och jag tränar han i Agility och Lydnad. Vi har ännu inte tävlat eller ställt ut honom men vi planerar det någon gång i framtiden.


Ibbe köpte jag i September, jag har alltid velat ha en Golden Retriver sedan jag var liten men mamma har tyckt att dom var för stora och det har inte blivit av.
Men nu var det mitt val och dte blev jag som stod som ägare och nu ligger min lilla Ibbe på min säng och sover i samma stund som jag skriver det här. Han är nu 4 månader.


En vanlig november dag

Idag så ska jag jobba lite, har ett fotojobb inbokat för ett företag och ska ut i stan och ta stadsbilder.
Så mycket mer för dagen har jag inte planerat, har ett filmprojekt till skolan som jag skjutit upp nu denna vecka under lovet så måste göra klart det idag.


Start på nytt

Öppnar nu återigen en blogg, efter flera misslyckade försök så är jag nu halvt beslutsam om att börja blogga aktivt igen. Har tittat runt på många otroligt fina fotograf inriktade bloggar och blivit väldigt inspirerad att börja igen.

Jag kommer använda denna blogg till en sidosida till min hemsida, Elin Pettersson Photography - www.elinpetterssonfoto.se
För att visa en breddare portfolio i min vardags miljö.
Är väldigt nöjd med designen, är själv ingen duktig kodare men håller på att försöka lära mig och som man säger övning ger färdighet.


Fotograf: Johnny Jiang
Tagen för ett par veckor sedan när jag och min kamrat Johnny var ute och hade modellfotografering, även om jag aldrig har passat framför kameran så fick det bli några bilder.


Välkommen till min nya blogg!